Mégis kaphat 120 Hz-es kijelzőt az iPhone 12 Pro Max

Vágólapra másolva!
Nemrég azt pletykálták, hogy készlethiány miatt nem lesz 120 Hz-es kijelző az Apple iPhone 12 mobilokban. Kivétel lehet a legdrágább változat.
Vágólapra másolva!

Alig pár napja röppent fel a pletyka, hogy bár a kijelzők sorozatgyártásával nem lenne gond, de egy alkatrész hiánya miatt nem lesz 120 Hz-es kijelző az iPhone 12 mobilokban, mert az Apple nem akarja még tovább halogatni azok piacra dobását. Jon Prosser azonban képernyőképeket és videót is közölt arról, hogy igenis tesztelik a 120 Hz-es kijelzővel szerelt iPhone 12 Pro Max modellt, így a legdrágább változatba végül kerülhet 120 Hz-es képernyő.

Forrás: digitaltrends

Állítólag ez már egy olyan modell, amit sorozatgyártásra hitelesítettek, tehát közel végleges hardvert és szoftvert kapott. A közzétett tartalomból kiderül, hogy valóban lesz LiDAR-szkenner a legdrágább iPhone 12 mobilon, illetve továbbfejlesztett éjszakai mód és jobb zoomkamera is.

A 120 Hz-es kijelző ezen a modellen ott van, de mivel nem abszolút végleges prototípusról van szó, egyelőre nem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad is. Prosser egyébként úgy tudja, hogy a szenzorsáv mérete nem változik, és a káva is csak egy picit lesz vékonyabb. A kijelző széleit egészen kicsit lekerekítik, de a készülékház oldala egyenes lesz.