Egy vagyonba kerül, de már kapható az LG feltekerhető tévéje

Vágólapra másolva!
Csupán 87 000 dollárba kerül a feltekerhető LG Signature OLED R TV.
Vágólapra másolva!

Az LG mindig is jeleskedett a hajlékony OLED-panelek gyártásában, és ezt a vonalat vitte tovább extrém köntösben a 2019-es CES-en bemutatott, 65 hüvelykes Signature OLED R TV-je. A gyártó nemrég bejelentette, hogy ez a hazai, dél-koreai piacán már kapható is. Mindössze 87 000 dollárt, picivel kevesebb mint 27 millió forintot kell fizetnie annak, aki ilyen szemkápráztató tévét szeretne magának.

Forrás: lg

A tévét tehát csak a nagyon gazdagok vásárolják majd meg, de az már eddig is igaz volt a tévépiacon, hogy a legújabb, legnagyobb és legjobb modellek nem ajánlott vételek ilyen áron. Persze ez a kategória nem is az ár-érték arányról szól.

Az új LG tévé kijelzője egyébként fel tud tekeredni, és részben vagy akár teljesen eltűnik egy alsó rekeszbe. Ilyet jelenleg egy másik gyártó tévéje sem tud. Az alsó rész egyébként négy színben választható, ez rejti a hangszórót is. Az LG pedig a feltekerhető kijelzőt szivárgások és korábbi szabadalmak alapján egy jövőbeli mobilban is kipróbálná. Feltehetően sérülékeny és horrorisztikusan drága lesz.