Hivatalos a fekete és a vörös PS5 kontroller

sony playstation 5 ps5 dualsense gamepad kontroller
Az új Cosmic Red és Midnight Black gamepadek
Vágólapra másolva!
Nyithatják a pénztárcájukat a fehér DualSense-et nem szívlelők.
Vágólapra másolva!

Pozitív fogadtatásra talált a Sony PlayStation 5 karakteres dizájnja, látszólag a vevők csak nagyon kicsi táborából váltott ki komoly ellenérzéseket. A gépházhoz passzoló, fekete-fehér gamepadről ugyanez elmondható, a kritikusai gyorsan letettek színei miatti a panaszkodásról, bár jogos a kritika, hogy a burkolat fehér részén gyorsan feltűnővé válhatnak a különféle szennyeződések.

Az új Cosmic Red és Midnight Black gamepadek Forrás: Sony

A gamepad alapértelmezett színeit nem kedvelők és a változatosságra vágyók most fellélegezhetnek, a Sony váratlan bemutatott két új variánst a DualSense kontrollerből, a következő hetekben világszerte elérhetővé váló újdonságokat a reklámszöveg szerint a galaxis színei inspirálták.

A Midnight Black variáns a klasszikus fekete gamepad, két nagyon sötét árnyalatot választottak rá a dizájnerek, míg a fiatalosabb és villantósabb Cosmic Red bordó–fekete borítást kapott. Természetesen a touchpad környékén mindkettőn jelen van a megszokott kék szín is.

A kontrollerek új variánsai funkcionálisan teljesen azonosak a megszokott fekete-fehér modellel, és elméletileg drágábbnak sem szabadna lenniük annál, bár ez persze kereslet és kínálat kérdése is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!