Klasszikus, de okos a Withings új órája

ScanWatch Horizon
Vágólapra másolva!
Nem hiányoznak a szokásos fitneszes és egészségügyi funkciók a Withings ScanWatch Horizonból, de az eszköz klasszikus órának néz ki.
Vágólapra másolva!

A Withings legutóbbi okosórája a márka minimalista dizájnnyelvére épít, rozsdamentes acél házzal, és teljesen klasszikus, analóg órának néz ki. A ScanWatch Horizon ennek ellenére orvosi pontosságot ígérő (ezzel azért érdemes óvatosan bánni...) EKG-szenzort rejt, méri a véroxigénszintet, követi a fitneszes tevékenységeket (több mint 30-at), és kezeli a mobilos értesítéseket is.

ScanWatch Horizon Forrás: Withings

A 43 mm-es óra kék és zöld színekben létezik, mindkettőhöz rozsdamentes acél szíj jár, de egy szilikonos is van pluszban. A kijelzőt zafírüveg védi, analóg mutatók mellett pedig egy kis PMOLED-képernyőt lehet találni, ami az információkat jeleníti meg.

A búvárórás kinézet ellenére csak 10 ATM-es vízállósággal bír az eszköz, vagyis komolyabb feladatokra nem alkalmas. Az üzemidő mindenesetre 30 nap is lehet egy töltéssel, további 20 nap pedig tartalék módban, amikor az időt és az aktivitást méri az óra.

A termék ára 500 euró, 5 év garancia jár hozzá.