Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Egy nappal rövidebb lesz a CES 2022

ces 2020 consumer electronics show
CES 2020
Vágólapra másolva!
Számos nagy kiállító mondta le az elmúlt két hétben a személyes jelenlétet.
Vágólapra másolva!

Nem állhat a Consumer Electronics Show megrendezésének útjába a koronavírus. A tavalyi digitális kiállítást követően a héten klasszikus formában fogja megszervezni a Consumer Technology Association, bár az elmúlt két hétben többek közt az Amazon, az AMD, a BMW, a GM, a Google, az Intel, a Meta (Facebook), a Microsoft, továbbá a T-Mobile is lemondták a személyes jelenlétüket, plusz az amerikai techmédia jó néhány prominens képviselője sem küld riportereket a helyszínre.

CES 2020 Forrás: CES®

A békeidőkben olyan tízezer látogatót vonzó CES ettől független biztosan nem kong majd az ürességtől, a szervezők szerint 2200-nál is több kiállító döntött a személyes jelenlét mellett, csak az elmúlt két hétben 143 cég jelentkezett be az üresen maradt standokért.

A tömegrendezvényen természetesen biztonsági protokollok vannak érvényben, többek közt kötelező a maszkviselés, csak oltott látogatók mehetnek be. Emellett a szervezők kérik a résztvevőket, hogy 24 órával a szerdai kezdés előtt végeztessenek magukon tesztet, továbbá ingyen osztogatott gyorstesztekkel próbálják segíteni a beteg látogatók kiszűrését.

Ettől függetlenül a szervezők most hajlottak némi kompromisszumra, az eredetileg tervezett január 5–8. helyett január 5–7. között lesz a kiállítás,

az utolsó pillanatban egy nappal lerövidítették.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről