Két éven belül jöhet az új PlayStation és Xbox

tcl sony playstation microsoft xbox series játékkonzol
Olyan benyomást keltett a TCL, mintha tudna valamit a Sony és a Microsoft következő konzoljairól
Vágólapra másolva!
Leleplezhette a Sony és a Microsoft elképzeléseit a tévéket is gyártó TCL.
Vágólapra másolva!

Épphogy a piacra dobásuk után másfél évvel kezd végre megszűnni a PlayStation 5 és az Xbox Series konzolok termékhiánya, a Sony és a Microsoft máris dolgozhatnak a termékek generációközi frissítésein, ezek a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X megfelelői lehetnek a jelenlegi kínálatban.

Olyan benyomást keltett a TCL, mintha tudna valamit a Sony és a Microsoft következő konzoljairól Forrás: PPE.pl

Az értesülések a szokásos anonim szivárogtatók helyett a tévéket is gyártó TCL-től származnak, a vállalat a napokban váratlan információkat tartalmazó diát mutogatott egy Lengyelországban tartott prezentációján. Ez alapján a PlayStation 5 Pro és az erősebb Xbox Series gépek potenciálisan 2023-2024 környékén kerülhetnek piacra, a játékokat 4K felbontásban renderelhetik 60-120 FPS tempóval, és támogathatják a natív 8K felbontású videójel tévékre való kiküldését.

Az adatok akár teljesen spekulatívak is lehetnek a vállalat részéről, de érdekes, hogy a jelenlegi konzolok esetében referenciaként a Radeon RX 6700 XT modell van feltüntetve grafikus vezérlőként, míg az állítólagos generációközi frissítések esetében Radeon RX 7700 XT-t jelölt meg a TCL. Az utóbbit idén ősszel mutatja majd be az AMD, ez lesz az egyik első RDNA3 architektúrával érkező videókártya.

Gyanús, hogy a TCL tudhat valamit a konzolgyártók terveiről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!