Mérhető az USB-C portos eszközök fogyasztása

plugable usbc-vameter3 usb-c áramfogyasztás
A legújabb modell már 240 wattig támogatja a fogyasztás mérését
Vágólapra másolva!
Már 240 wattig képes figyelni az áramfelhasználást a Plugable legújabb kütyüje.
Vágólapra másolva!

A legérdekesebb és leghasznosabb kütyük gyakran abszolút rétegtermékek, a Plugable gyártó most pont ilyet dobott piacra az USBC-VAMETER3 képében. A nettó 12 ezer forinthoz közeli árával olcsónak egyáltalán nem titulálható kütyüvel az USB-C kábelen keresztül áramot felvevő eszközök fogyasztása figyelhető valós időben, csak be kell ékelni a fogyasztó és az áramforrás közé, az OLED kijelzőjén látható a feszültség, az áramerősség, továbbá a teljesítmény szentháromság alakulása.

A legújabb modell már 240 wattig támogatja a fogyasztás mérését Forrás: Plugable

Az USBC-VAMETER3 már harmadik generációs termék, az elődje maximum 20V feszültség és 100W teljesítmény mérésére volt képes, míg az új modellnél 48V és 240W a felső limit, így tényleg bármi esetében használható, ami a kérdéses típusú porton keresztül veszi fel a töltést.

A gomb lenyomásával elforgatható 180 fokban a kijelző tartalma Forrás: Plugable

A korábbi modellhez hasonlóan ennek az oldalán is található egy gomb, a lenyomásával megfordítható a kijelző tájolása, így használat közben nem kell adott esetben fejtetőre állított számokat silabizálni, ami nagyon hasznos és ötletes funkció. Használata során a kütyü nem interferál az adatkommunikációval, így például USB-C kábeles hordozható monitor vagy külső háttértár fogyasztása is figyelhető vele.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!