Fontos frissítéseket kapott az iOS és a WatchOS

apple store iphone 14 watch series 8 ultra
iPhone 14 és Watch Series 8 termékeket vizsgálgatnak a pekingi Apple Store vevői
Vágólapra másolva!
A hírek szerint nagyon hamarosan elérhetővé válik az idei iPadOS a táblagépeire.
Vágólapra másolva!

Újabb hibajavítások futottak be az Apple támogatott mobiljaira és okosóráira, ezek továbbra is csak a nemrég kiadott iOS 16 és watchOS 9 gyermekbetegségeit foltozgatják. A változtatási jegyzéke szerint az iOS 16.0.3 leszámol az iPhone 14 Pro mobilokon a késve vagy soha meg nem érkező értesítésekkel, ugyanezeken a készülékeken gyorsabbá válik a kameramódok közti váltás, és nem lesz gond bármely iPhone 14-en a CarPlay módban való telefonáláskor a mikrofon hangerejével. Végül univerzális javítás, hogy nem lehet már összeomlasztani egy közismert hibát kihasználó e-maillel a levelezőappot.

iPhone 14 és Watch Series 8 termékeket vizsgálgatnak a pekingi Apple Store vevői Forrás: Apple

A watchOS 9.0.2 telepítése szintén erősen javasolt a kompatibilis Apple Watchcsal rendelkezőknek, megszünteti a Spotify használata esetén a lejátszás megszakadásait, teljes lesz a Wallet és a Fitness appok adatszinkronizációja, az AssistiveTouch használóit nem fogják zaklatni már törölt ébresztések szundiértesítői, a Watch Series 8 és Ultra modelleken pedig megfelelően fog működni a mikrofon.

Kapcsolódó hír, hogy hamarosan végre az iPad táblagépekre is megérkezik az idei operációs rendszer, Mark Gurman újságíró szerint valamikor október utolsó teljes hetében futhat be az iPadOS 16.1. Tradicionálisan az iOS és az iPadOS főverzió egyszerre szoktak megjelenni, azonban az utóbbi olyan bugosnak bizonyult, hogy kénytelen volt elhalasztani a kiadását az Apple.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!