Névváltásra kényszeríti a nőket az Apple

siri price iphone ios
Pokollá tette az iOS 17 Siri Price életét, a neve kiejtésétől felébrednek az iPhone-ok
Vágólapra másolva!
Valaki nem gondolkodott a cégnél, megvadulnak mellettük az iPhone-ok.
Vágólapra másolva!

A létező legváltozatosabb módokon képesek nyomorúságossá tenni az emberek életét a jóindulatú, azonban átgondolatlan műszaki fejlesztések, a legújabb incidens keretében az iOS 17-tel az Apple véletlenül pokollá tette a Siri névre keresztelt nők életét.

Siri nevének a kiejtésétől azonnal felébrednek az iPhone-ok Forrás: Siri Price / Instagram

A The Sun konkrét példával élve a 26 éves Siri Price-ot hozta fel, a Skócia fővárosában személyi edzőként dolgozó nőnek nem lehet nélkül kiejteni a nevét, hogy ne aktiválódnának a közelben lévő iPhone-ok. Korábban a rajtuk elérhető Siri hangasszisztenst a „Hey Siri" utasítással kellett felkelteni, a nő szerint ez a helyzet még kezelhető volt, bár főként az edzőteremben muszáj volt megtanulniuk a kollégáknak és az ismerősöknek, hogy ne „Hey Siri"-vel köszönjenek neki.

Viszont a készülékek legújabb szoftverétől kezdve már elég a „Siri" nevet kimondani a hangasszisztens aktiválásához, ami megkeserítette az életét, hiszen nem képesek anélkül a nevén szólítani mások, hogy ne ébredjenek fel a hallótávolságban lévő iPhone-ok. A nő szintén iPhone-t használ, de még nem telepítette a változtatást hozott iOS 17-et, de a barátjának mobilját már ébresztgeti a nevének kimondása.

Kínjában a nő egyelőre „Siz"-nek hívatja magát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!