Jöhet a Need for Speed Most Wanted remake

ea need for speed most wanted
Need for Speed Most Wanted (2015)
Vágólapra másolva!
Két évtizeddel a közönségkedvenc játék megjelenését követően futhat be az új kiadás.
Vágólapra másolva!

Évek óta nagy trend a maguk idejében hatalmas sikert aratott játékok újrafejlesztése, Simone Bailly színésznő mostanra törölt közösségi médiás bejegyzései szerint az Electronic Arts is tovább üti a vasat, 2024-ben megjelenik a Need for Speed: Most Wanted remake. A twitteres és instagramos posztok megfogalmazása alapján úgy tűnik, hogy nem személyesen a színésznő, hanem a közösségi médiás fiókjait kezelő ügynökség munkatársa írhatta a bejegyzéseket, Dean McKenzie-vel együtt Bailly a játék átvezetőiben kapott szerepet.

Need for Speed Most Wanted (2015) Forrás: Electronic Arts

A 2005-ös évjáratú Need for Speed Most Wanted a több évtizedes múltra visszatekintő játéksorozat egyik legjobban sikerült része, a 2013-ban bezárt EA Black Box kanadai fejlesztőcég kezei közül került ki. A nyílt világú Rockportban játszódó autóversenyzős játékból a legutolsó ismert adatok szerint olyan 16 millió példány talált gazdára, többek közt PC, Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, továbbá GameCube platformokra jelent meg.

A közönségkedvenccé vált Need for Speed Most Wantedet egyszer már rebootoltatta az EA, azonban a 2012-ben azonos címen megjelent utódja nem aratott osztatlan sikert, hangulat és irányítás tekintetében sem volt köze az eredetihez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!