Izgalmas fordulatok várhatók a héten a Barátok közt sorozatban. A történet szerint Tilda kibékül Alberttel, s egy buliba már közösen mennek. A lány eleinte jól érzi magát, áttáncolják az estét, ám a fiú azonban végül kocsijába csalja, és vetkőztetni kezdi. Tilda nem akar lefeküdni vele, de Albert addig nem nyugszik, míg meg nem kapja, amit akar.

Albert (Hujber Ferenc) nemrég összeveszett Tildával, akit a nemrég Magyarország legszexisebbjének választott Erdélyi Tímea alakít. A vita oka az volt, hogy a lány nem akart lefeküdni nemrég megismert barátjával. Dani azonban újra összehozza a párt, mondván: beszéljék meg a problémáikat.

Tilda békülékeny, s az újra egymásra találást egy bulival ünneplik meg. A lány jól érzi magát, áttáncolja az éjszakát kedvesével. Albertnak azonban a tánc nem elég, s a mit sem sejtő lányt a kocsijába csalja. Elkezdi vetkőztetni, ám Tilda nem hajlandó ennél tovább menni. A fiú kijelenti, addig nem engedi el, amíg nem kapja meg, amit akar, s végül megerőszakolja Tildát.

Erdélyi Tímea elárulta, hogy az ominózus jelenet forgatása előtt sokat beszélgettek a témáról Hujber Ferenccel. S mivel mindketten tartottak tőle, tudatosan készültek a nehéz feladatra. "Így is nehezen éltük túl, bevallom, én zokogtam a forgatáson, " - mondta el Tímea.

Hujber Ferenc attól tart, hogy sokan azonosítják a szereppel, s nem lesz túl népszerű. Ebben persze van valami, hiszen a sorozat nézői a kimutatások alapján gyakran érzelmileg is kötődnek a szereplőkhöz. "Feri egy zseniális színész, ugyanakkor a szíve is hatalmas," - próbálja oszlatni már előre a félelmeket Erdélyi Tímea. "Ideje elmenekülnöm az országból," - mondta Hujber Ferenc, amikor megtudta, a jelenet pénteken kerül adásba.

Tímea elárulta, őt a tenyerükön hordozzák a férfiak, azonban van olyan ismerőse, akinek szerencsétlensége példázza: erőszak nem csak a filmen létezik.


Korábban:
Tilda a legszexisebb magyar nő
Nóra és Laci egymásra találhat
Berényi Ági lebukik
Hoffer Józsi kiszáll a Barátok Köztből

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Visszaszámlálás - A Berényi klán

Fórum:
Barátok közt

Ajánlat:
Képek Erdélyi Timeáról