Vágólapra másolva!
A magyar zenetévé műsorvezetője tegnap élő adásban közölte, hogy megválik a csatornától. Timónak elég volt a műsorvezetésből, és új kihívások elé nézne. A csatorna szerint további változások is várhatók a műsorvezetők frontján.
Vágólapra másolva!

A Viva után új kihívások elé néz a csatorna felfedezettje: saját kreatív és filmes céget alapít, a továbbiakban pedig klipek és reklámfilmek készítésével szeretne foglalkozni. A zenetévétől azt is megtudtuk, hogy lesznek még változások a műsorvezetők tekintetében, de erről részleteket egyelőre nem árultak el.

Timo vezette a partikat sorra járó Club Rotation-t, melyben rendszerint rakás fiatalt smároltatott végig, illetve hasonló emberpróbáló feladatok elé állította őket. Ezután több kihívással kecsegtető műsort kapott, és extrém helyzeteket vállalt be a Nagy Kaland-ban. Később már élő adásokban szerepelt, és az egyik legkedveltebb VJ-vé vált, a lányok körében legalábbis biztosan.

Éppen az egyenes adásban sugárzott Interaktív-ban jelentette be Timo: otthagyja a zenetévét, utolsó Interaktív műsorát pedig jövő hét kedden vezényli le. A leköszönő adást különlegesre szervezik, Timo ugyanis olyan vendégeket hívott meg, akik különcnek számítanak a sztárok világában. Azonban nem csak ez lesz speciális a jövő keddi adásban: a stáb is készül egy meglepetéssel a távozó műsorvezetőnek.

Timo akkor került a csatornához, mikor 2002-ben a Viva tévé meghirdette a "műsorvezető kerestetik" felhívását, ezzel toborozva új arcot a stábba. Több mint hétszáz jelentkező közül bizonyult a legjobbnak - azóta szerves részévé vált a csapatnak.