Hamarosan a boltokban a Lost-babák

Vágólapra másolva!
A McFarlane Toys ősszel dobja piacra legújabb játékfiguráit, melyekkel a Lost - Eltűntek című sikersorozat legnépszerűbb karaktereit másolja le.
Vágólapra másolva!

Az ABC tévécsatorna engedélyt adott a McFarlane Toys nevű játékcégnek, hogy akciófigurákat készítsen a Lost egyes karaktereiből. A döntés egyáltalán nem meglepő, hiszen a sorozat rendkívül népszerű, így várható volt, hogy előbb-utóbb más piacon is megjelennek a hozzá kapcsolódó termékek.

A játékot gyártó cég első lépésként hat, a sorozat első szezonjából ismerős szereplőt mintáz meg, így ősszel Jack, Kate, Hurley, Locke, Charlie és Shannon műanyag változata kerül majd a boltokba. Az egyenként körülbelül tizenöt centiméter magas bábokhoz tartozik egy fotóháttér és a karakter élettörténetének leírása is.

Hogy a gyerek (vagy a rajongó felnőtt) tévé nélkül is kellőképp át tudja élni a sorozatban látottakat, a cég tervezi a kombinált figurák kiadását is. Ez nagyjából azt jelenti, hogy két vagy több figurát egybe csomagolva adnak el, természetesen olyan jelenetbe helyezve őket, amely emlékezetes volt a két (vagy több) figura kapcsolatában.

A termék létrejöttéhez maguk a szereplők is nagyon készségesen viszonyultak, megengedték, hogy egy az egyben róluk mintázzák az akciófigurákat - így a bábok a lehető legélethűbbek lesznek. Ha a játékok tetszenek a közönségnek (már pedig miért ne tetszenének?), a McFarlane Toys előbb-utóbb az összes karaktert megmintázná.