Itthon még sok tévéző nem sejti, hogy ősszel hiába kutat kedvenc péntek esti sorozatának folytatása után - ez nem készült el. Az egyik főszereplő viszont átkerült egy másik, népszerűbb sorozatba.

Az Invasion - Rejtélyek városa egyik főszereplője, William Fichtner aláírt, és FBI-ügynököt alakít a FOX tévé Prison Break című sorozatában. A színész viszonylag fontos szerepet kapott, a második évadban többször felbukkan majd az embervadászat során - az új részeket pedig már forgatják is Texasban.

Közben a talán jobb sorsra érdemes, sci-fin felnőtt tévézőknek kedves Invasion szép csendben kimúlt, még májusban arról jött hír, hogy folytatás nem lesz, hiába írnak petíciót az elszánt, követelőző hívek. Erre pedig az itthon az RTL Klubon futó sorozat magyar rajongóknak is fel kell készülnie: a Rejtélyek városa az USA-ban nem hozta az elvárt mutatókat, így az első évad után nem lesz folytatás - aligha így tervezték. A sorozat itthon lassan a végéhez ér, a futball-világbajnokság miatt átcsúszott péntekről szombat estére.

A Prison Break odaát sikeres sorozat, csodálkoznánk, ha itthon nem tűnne fel egy éven belül. Az alapsztori szerint Lincoln Burrows börtönben várja halálbüntetését egy olyan gyilkosságért, amelyet öccse szerint nem ő követett el. Michael nem nyugszik bele abba, hogy elveszítheti bátyját, így merész tervet sző, bejuttatja magát a börtönbe, persze egy minden részletében kidolgozott szökési tervvel.