Új csatornák a Hallmark mellett

Vágólapra másolva!
A Sparrowhawk Media, mely a Hallmark Channelt működteti Magyarországon, azzal erősíti pozícióját és piaci jelenlétét, hogy létrehozza magyarországi képviseletét.  A Sparrowhawk Media újabb csatornák indítását is tervezi a közeljövőben, hogy bővítse csatornaportfólióját: egy gyerektévé is indulhat.
Vágólapra másolva!

A Sparrowhawk Media, mely 2005 áprilisa óta van jelen a magyar tévés piacon a Hallmark Channel kábeles és műholdas háztartásokban elérhető filmcsatornával, most két év után saját képviseletet hoz létre Magyarországon kommunikációs feladatai ellátására.

A Sparrowhawk Media emellett további csatornák elindítását is tervezi a közeljövőben, hogy bővítse csatornaportfólióját: a Hallmark Channel után a Movies 24 filmcsatorna bevezetését tervezi, mely 24 órában közvetít szinkronizált tévéfilmeket. A Movies 24 egyelőre csak az Egyesült Királyságban fogható.

Ezzel egy időben tárgyalások folynak a KidsCo elnevezésű, szintén 24 órás és szinkronizált gyerekcsatorna bevezetéséről, melyet a Sparrowhawk Media közös vállalkozásként üzemeltet a DIC Entertaiment és a Corus Entertainment vállalatokkal.