Pamela Anderson visszakozik

Vágólapra másolva!
Mégsem lesz semmi abból a valóságshow-ból, amit Pamela Anderson nagy hangon meghirdetett.
Vágólapra másolva!

Nemrég cikkeztünk arról, hogy Pamela Anderson valóságshow-t forgatna férjével, a Paris Hiltonnal közös szexvideójából ismert Rick Salomonnal. Minden hírportál tényként kezelte a dolgot, megvolt már a műsort leadó csatorna és a show tervezett kezdési ideje is - Anderson most mégis azt nyilatkozta, hogy csak "gondolkodott" egy hasonló produkción.

A Baywatch és a VIP - Több mint testőr egykori szereplője arról írt a honlapján, hogy korábbi bejelentése csak reklámfogás volt, amivel azt akarta kideríteni, hogy mit szólnának az emberek egy lehetséges show-hoz, ami az ő főszereplésével készülne. A színésznő ugyanakkor azt is megírta, hogy másfajta műsorra gondolt, hisz a gyerekeit sosem vonná be egy ilyen produkcióba - márpedig a családi életüket filmre vevő reality őket is érintette volna.

"A választásaim már a minőségi életről szólnak. Ezt értsd úgy, hogy nem a pénzről vagy a hírnévről" - írta internetes naplójába a színésznő. Közben színpadi turnéra készül Európában - persze nem kell arra gondolni, hogy mondjuk a Hamlet-ben jelenne meg: legutóbbi hasonló vállalkozásaként egy illuzionista oldalán láthattuk Las Vegasban.

A napokban arról is felröppent a hír, hogy Anderson beadta a válókeresetet férje ellen, akivel mindössze két hónapot élt házasságban. Lehet, hogy emiatt fuccsolt be a valóságshow, de elképzelhető, hogy ez csak egy újabb reklámfogás lesz.