Alec Baldwin megunta a színészkedést

Vágólapra másolva!
Alec Baldwin egy friss interjúban úgy nyilatkozott, már egyáltalán nem érdekli a színészet - pedig A stúdió új löketet adott a karrierjének.
Vágólapra másolva!

"Többé már nem érdekel a színészet" - mondta a kétszeres Emmy-díjas színész a Men's Journalnak, és hozzátette, kész kiszállni a showbizniszből. Más kérdés, hogy ezt leghamarabb 2012-ben teheti meg, akkor jár le ugyanis a szerződése, amely az itthon A stúdió címen bemutatott 30 Rock-hoz köti.

"A filmezés a múltam része. Nem vagyok már fiatal, de van még időm mást csinálni" - nyilatkozta Baldwin, akit csupán a kilencvenes évek elején olyan filmekben láthattunk, mint a Vadászat a Vörös Októberre, a Fogd a nőt és fuss vagy a Bűvölet.

Ennek ellenére egész filmes karrierjét elhibázottnak tartja, hiába hozott új lehetőségeket a 2006-ban indult A stúdió is. Ekkortól nevezhetjük őt sorozatszínésznek is - azelőtt a Will és Grace hatepizódos vendégjátéka volt a legkomolyabb tévés munkája.

Baldwinnak gyakorlatilag nemcsak a színészettel, de az egész életével baja van: a Men's Journalnak adott interjúban azt is beismerte, hogy egy időben komolyan fontolgatta az öngyilkosságot, már a módját is eltervezte. Beült volna a kocsijába, és miután bevett egy csomó altatót, visszavezette volna az utastérbe a kipufogógázt.