Valóságshow-ban az igazi Alkonyat

Vágólapra másolva!
A tévések is meglovagolnák az Alkonyat-széria sikerét: készül a vámpíros történethez kapcsolódó reality.
Vágólapra másolva!

Az Alkonyat, illetve folytatása, az Újhold könyv és film formájában is tinilányok (és anyukák) millióit őrjítette meg. Ez valószínűleg kevéssé lesz igaz a tévés változatra, abban ugyanis egy fia vámpír sem lesz - ha csak nem élnek vámpírok a történetnek helyet adó Forksban. Az Alkonyat-hoz kapcsolódó reality ugyanis a Washington állambeli városka mindennapjait mutatja be - a városét, amely már honlapján is "az Alkonyat hazája"-ként hirdeti magát, sőt térképen meg is jelöli, hol találhatók pontosan a filmekből ismert helyszínek.

A reality mégsem az Alkonyat-jelenségre koncentrál (bár nyilván annak sikerét lovagolja meg), inkább azt szeretné bemutatni, mivel töltik a napjaikat Forks igazi lakói: "Nem fogunk kimenni az óceánra vagy más veszélyes dolgokat csinálni, a show arról fog szólni, hogy valójában milyen itt az élet. Azt szeretnénk, ha az embereknek valódi kapcsolata lenne az itteni közösséggel" - mondta a WENN-nek a műsor producere, Zig Gauthier.

Gauthier korábban a Cartoon Networknek készítette a The Othersiders című sorozatot, melyben tinédzserek egy csapata nyomoz paranormális jelenségek után - a producer így sietett is kijelenteni, esze ágában sincs felkutatni Forks és környéke csodabogarait, tényleg azt szeretné, ha a nézők a valós helyzettel szembesülnének. Meglátjuk, ez mennyire lesz izgalmas, egyelőre csak a szereplőválogatás folyik a városkában.