Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Csóró vőlegény, sikítozó menyasszony

Vágólapra másolva!
Január 1-jén elindult a Tv2 testvéreként emlegetett, nőket célzó FEM3. A csatorna kínálatában számos olyan, már-már klasszikusnak számító reality található, amely a tengerentúlon igen nézett volt és/vagy hozzátett valamit a műfajhoz - ezért bemutatunk néhányat, bár egyik-másik már futott itthon.
Vágólapra másolva!

Milliomosfeleség kerestetik (Joe Millionaire)

Az átverős, más néven hoax reality műfaja elegyedik a Nagy Ő-höz hasonló társkereső műsorokéval, hisz a Joe Millionaire-ben egy sereg nő verseng egy elvileg kőgazdag pasiért - akiről aztán kiderül, hogy egy vasa sincs. A dolog azért érdekes, mert a néző mindvégig tisztában van az átveréssel, így jót derülhet az arajelölt reakcióin - és persze levonhatja a tanulságot, hogy a nő a pénzért vagy tényleg magáért a pasiért versenyzett. A nagy leleplezés az Egyesült Államokban 40 millió nézőt érdekelt, így - a Survivor első évados fináléja után - második lett az évtized legnézettebb realityepizódjai között.

Keddenként 20.00-tól

---------------------------------

Menyasszörnyek (Bridezillas)

A reality azt mutatja be, mi történik aközött, hogy egy nőt feleségül kérnek, és hogy az első igen után a másodikat is kimondja, immár az oltár előtt. A show - a címnek megfelelően - tele van olyan nőkkel, akik őrült sikításban törnek ki, ha nem sikerül idejében beszerezniük a vágyott strucctollakat a menyasszonyi ruhájukhoz - egyszóval csupa külsőséggel foglalkoznak, ahelyett, hogy az esemény valódi jelentőségét néznék. Akad persze egy-két emberi sztori is, a 2009-es évad Valerie-je például afölött bánkódik, hogy az esküvőjére kinézett helyszín a dél-kaliforniai futótüzek martalékává vált.


Keddenként 21.00-tól

---------------------------------

Esküvői tortacsodák (Amazing Wedding Cakes)

Bár annak idején betettük a legunalmasabb realityket tömörítő összeállításunkba (és véleményünk máig nem változott), elképzelhető, hogy pár unatkozó háziasszonyt érdekel, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a Los Angeles-i Sütidíváknak, amikor autó alakú tortát készítenek. A műsor célja ugyanis - mint a címből is kiderül - az, hogy csodásabbnál csodásabb esküvői tortákkal ismertesse meg a nézőket, embernagyságúval éppúgy, mint rendkívül szofisztikált díszítésűvel - ennek érdekében New York, Chicago és Los Angeles nevesebb cukrászdáit mutatja be hétről hétre.

WETV

Szombatonként 8.30-tól

---------------------------------

Hilton a farmon! (The Simple Life)

A kétszemélyes Celebműszak, melyben Paris Hilton és akkori legjobb barátnője, Nicole Ritchie (aki egyébként Lionel Ritchie lánya) egy ideig egy farmon él. Az elkényeztetett lányok itt a saját bőrükön tapasztalják meg, hogy mennyit kell dolgozni a napi betevőért, sőt még azzal a szörnyű helyzettel is szembesülnek, hogy milyen az, amikor az embernek nincs mobiltelefonja. A két kebelbarátnő kapcsolata aztán megromlott a harmadik évad után, de mivel az E! egy vagyont költött arra, hogy átvegye a műsort a Foxtól, a páros még két évadot lehúzott "együtt" - úgy, hogy a forgatáson már nem nagyon találkoztak.

E!

Szombatonként 19.00-tól

---------------------------------

Jon, Kate és 8 gyerek (Jon & Kate Plus 8)

Az Egyesült Államokban a tavalyi év egyik legnagyobb tévés botrányának számított, hogy az álompár, a nyolc közös gyereket nevelő Jon és Kate útjai különváltak - ami viszont a realitynek csak jót tett, hisz 10,6 millióan figyelték, amikor a házaspár a kamerák előtt bejelentette a szakítást. A műsor azóta Kate Plus 8 címen fut, és arra fókuszál, hogy Kate hogyan birkózik meg a nyolc gyerekkel egyedül - előtte természetesen arról szólt, hogy a pár hogyan birkózik meg a gyerekekkel (egy ikerpárral és hatosikrekkel), ami szintén nem kis feladat.

TLC

Szombatonként 19.30-tól

---------------------------------

A médium - Lisa Williams (Lisa Williams: Life Among The Dead)

A műsor azon realityk táborát erősíti, melyekben - a divatos misztikus sorozatok hőseihez hasonlóan - igazi médiumok, szellemvadászok erednek a holtak nyomába. A főszerepet az életvidám Lisa Williams játssza, aki saját bevallása szerint, körülbelül négyéves kora óta látja-hallja a halottakat - igaz, csak kamaszkorától kezdett el komolyabban foglalkozni a dologgal, addig egész egyszerűen azt hitte, hogy ezzel a képességgel mindenki más is rendelkezik. Műsorában többnyire az itt hagyott rokonoknak közvetíti az elhunytak üzenetét, esetleg ódon kastélyokba indul szellemvadászatra.

Forrás: Life Network

Vasárnaponként 23.15-től

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről