Egymás ellen a két egykori barát, ketten már benn a VV5-fináléban

Vágólapra másolva!
Fecó nem a könnyebbnek tűnő utat választotta, hanem inkább az egy hete jelentős fölénnyel nyerő Attilát hívta ki párbajra a Való Világ-ban. Alighanem úgy gondolkodhatott, hogy ha pénteken nem tudja legyűrni, akkor két nap múlva a fináléban sem lenne esélye ellene - az ottani bukás pedig keserűbb csalódás lenne.
Vágólapra másolva!

A kihívás elején Ferenc roppant eredeti gondolatokkal nyitott ("a remény hal meg utoljára"), majd hosszasan nyöszörgött, sóhajtozott, mintha épp a meglehetősen különös énekhanggal bíró Seherezádé első, végtelenített szólólemezével kínozták volna.

A riportszobában a kihívó jelezte, hogy döntésében nem lesz semmi ésszerűség, semmi taktika, majd újabb fújtatásokat és torokköszörüléseket hallatva trappolt vissza a bekamerázott objektumba.

Attila méltatlankodott, mondván, Fecó memóriája igencsak szelektíven működik, mert semmire nem úgy emlékezik, ahogy megtörtént. "Ha nem talált megfelelő indokot arra, hogy az embert megtámadja, akkor kitalált hozzá egyet" - zsörtölődött, ideges pislogás közepette, Ferenc pedig be-beszólogatott, miközben úgy kapaszkodott ásványvizes palackjába, mint egy hajótörött a deszkába valahol az óceán közepén. Seherezádé a műsor ezen szakaszában valószínűleg azt hihette, hogy csak húsz szó jut neki ezen az estén, így annyira spórolt, hogy meg sem szólalt. A reklámblokk után már igen, akkor félelmeiről beszélt, szerinte őt gyengébbnek tartja Fecó, ezért lehet kihívott.

rtl

Ferenc végül elegánsan, fél kiló hajzselével csillogósra belőtt séróval állt ki egy monológra, Seherezádé döbbenten hallgatta a szövegét, rá is ijesztett a kétgyerekes apa. Az egykedvűséget mímelő Attilához fordult harmadjára, a két ember, mint egymástól elsodródó kis gally, nagyjából úgy jelent meg a kihívó beszédében. "Lehet, hogy ez egy játék, de a határokat be kell tartani. Te túlléptél határokat!" - jelentette be, átnyújtván a kendőt. Csaba és a szőke lány vasárnap biztosan finalista, pénteken pedig lemegy az utolsó párbaj is.