Gázsi nélkül maradt az ÖsszeEsküvők vagány párosa

Vágólapra másolva!
A TV2 tavaly őszi valóságshow-jának második helyezett párosa nem profitált semmit a műsorból, a lány épp munkanélküli.
Vágólapra másolva!

A TV2-n 2011 őszén futott az ÖsszeEsküvők, amelyben a legtöbb akciót a menet közben párt váltó Ricsi és a megfelelően gátlástalan Niko mutatta be, legalábbis róluk volt mit bevágni az összefoglalókba - mondhatni, róluk szólt a valóságshow nagy része. A második helyre befutott, így fődíj nélkül maradt páros a Blikknek elmondta, hogy bevétel szempontjából nem volt értelme részt venni az ÖsszeEsküvők-nek, egy haszna volt csak, az, hogy egymásra találtak.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Niko korábbi, pultos, kávéházas munkáját is elveszette időközben, jelenleg munka nélkül van. Párja korábban nyerőgépeket üzemeletetett, de amióta ötszörös díjat kell fizetni gépenként, ez az iparág is haldoklik. Mint a páros a lapnak elmondta, szívesen mennek rendezvényekre, ahová hívják őket - de gázsit még nem kaptak ezek után.

A reality ősszel nem teljesített fényesen a TV2-n, rendre elbukta műsorsávját (ez pont nem a pároson múlt), ráadásul a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012 márciuában lezárta a valóságshow-val kapcsolatos eljárást: a csatornának összesen 18 millió forint bírságot kell fizetnie a kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezések megsértése miatt.

A műsorról írt korábbi cikkeinket itt találja.