Megalázó fölénnyel nyerte VV-párbaját a kihívó

VV7 - Zsuzsa a párbaj előtt
Vágólapra másolva!
Vikcsunak nem volt esélye, ez nagyjából a kihívás pillanatában eldőlt, Attila aktivizálásával csak erősödött. A Való Világ párbajon Zsuzsa próbált visszafogott lenni, ellenfele idegeskedett, hangoskodott, ki is esett szerény eredménnyel.
Vágólapra másolva!

Lezajlott a Való Világ hetedik szériájának első párbaja. Zsuzsa volt a kihívó fél, Vikcsut találta meg egy kendővel, akinek hisztérikus kirohanásában már a kihívás utáni percben is benne volt, hogy vesztét érezte. Előbbit egy korábbi nyertes, a nagy taktikusnak tartott VV Attila készítette fel a párbajra, a molett lány viszont a lakótársak jelentős részének támogatását élvezte, ami persze szinte semmit nem jelent a stúdióban.

Az élő műsorban Zsuza elegáns, általában csendes és megfontolt volt, ellenfele ideges, nagyhangú és gunyoros, noha ez a stílus pont nem jön be sok nézőnek. Mellette szólhatott viszont, hogy ő szingli, Zsuzsa viszont kisgyerekes anya, és nyilván egy anyának a gyereke mellett a helye karácsonykor, nem pedig egy valóságshow-ban, több exhibicionista, hedonista, extrovertált karakter mellett.

VV7 - Zsuzsa a párbaj előtt Forrás: Origo

Vikcsut támogatta szinte mindenki benn, de ez egy szólójáték, egyéniben hirdetnek győztest, nem csapatban. A tévézők voksoltak, és láthatóan nem a harmonikus csapatmunkát, látszólagos és ideiglenes barátságokat díjazzák, hanem inkább a konfliktusokra kíváncsiak: a szerkesztők is tudják, hogy ez a sava-borsa minden realitynek, kellenek a megosztó karakterek.

Forrás: Origo

73-27 arányban nyert Zsuzsa, aki „győzött az igazság, szeretek mindenkit"-ordibálásokat hallatva ment vissza a villába, hosszan ölelgette Lilut is. A csalódott Vikcsu búcsúzóul elmondta, hogy szerinte nem fogják nagy szeretettel fogadni benn, és így is lett, hatan-heten némán, döbbenten hátat fordítottak a győztesnek. Nem így Dani, aki zokogva, rázkódva, eszelősen magához szorította a párbaj nyertesét, úgy ölelgette nagy mámorában, mintha húsz évet töltött volna egy lakatlan szigeten, és most látná újra hű párját.

"Én nem vagyok nagy manipulátor, Zsuzsát meg ketten biztosan kicsinálják benn a villában" - magyarázta a kieső a BeleValóVilágban.