Tévésztárok, akik megjárták az elvonót

Mischa Barton
Vágólapra másolva!
Húsvétkor sokan nem bírnak ellenállni a kínálgatásnak, és alaposan leittasodnak. Húsvéthétfőre ezúttal nem az emlékezetes és virgonc tévés nyulakkal készültünk, hanem az elvonót is megjárt tévésztárokkal.
Vágólapra másolva!

A sorozatszínészek épp olyan emberek, mint bárki, ugyanazon gyengeségekkel, hibákkal, ugyanolyan kísértésekkel küzdenek. Mielőtt nagyon megirigyelnék egyik-másik hedonista, felháborítóan gazdag tévésztárt, aki jómódjában már azt sem tudja mit tegyen, bemutatunk párat, akik nehéz heteket-hónapokat éltek át.

Mischa Barton

Mischa Barton Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A Narancsvidék sztárja, 76 epizódban játszott, de 2014-2015-ben is megtalálták sok munkával. 2007-ben azonban piásan vezetett, bevonták a jogosítványát, két évre rá pedig családja és barátai unszolására bevonult rehabra is.

Selena Gomez

Selena Gomez Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Vigyáznia kell, mert a Disneyt néző gyerekek egyik példaképe. Az Indul a risza! népszerű széria és a Varázslók a Waverly helyből (úristen, micsoda rettenetes címfordítás!) szereplője nem is olyan régen, 2014-ben volt elvonón.

Jon Hamm

Jon Hamm Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A Mad Men – Reklámőrültek sztárja, 92 részben játszott. A Golden Globe-díjas színész idén februárban döntött úgy, alkoholizmusát szervezett módon kezelteti, 30 napra vonult elvonóra.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Forrás: AFP/Andrew H. Walker

2013 márciusában ment rehabra, és milyen különös, épp abban az évben volt jelenése az Egyszer fenn, de inkább lenn című sorozatban. Korábban a Bajos csajokban is játszott, ez is passzolt hozzá.

Charlie Sheen

Charlie Sheen Forrás: AFP/Jason Merritt

Hogy is hagyhatnánk ki egy ilyen listáról? 2010-ben biztosan volt elvonón, de lehetett máskor is. Abban az évben még a rendőrök is bevitték, mert egy este egy ismeretlen nővel bukkant fel egy New York-i szállodában, és csak ott tudatosodott benne, hogy az esti mulatság során elvesztette mobitelefonját és pénztárcáját. Hajnalban egy dühroham közben szétverte a hotelszoba berendezését, a szálló biztonsági szolgálata hívta ki a rendőröket, de mire kiért a hatóság, a legjobban kereső sorozatszínész már elaludt.

Cory Monteith

Cory Monteith Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A Kyle, a rejtélyes idegenben is sok szerepe volt, de a Glee – sztárok leszünk hozta meg neki a nagy sikert. Ezt nem nagyon tudta feldolgozni, korábban bevallottan kábítószerfüggő volt, 2013-ban is volt rehabilitáción, azon év júliusában pedig meg is halt.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne Forrás: AFP/Mark Ralston

A rockénekes Ozzy lánya 2002-2003 környékén volt igazán kedvelt tévésztár a családi realityvel. Ahogy apja sem vetette meg az italt, lánya is volt rehabon, például 2009-ben.

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers Forrás: AFP/Jason Merritt

Parádézott a Tudorok című sorozatban, lényegesen haloványabb volt a gyengén megírt, de nagy részben Magyarországon forgatott Drakulában. Volt baja az itallal, ő is járt elvonón.

David Duchovny

David Duchovny Forrás: AFP/Elsa

Az X-Akták sztárja itt kissé kakukktojás, ugyanis nem olyan léhűtő, mint a Kaliforgiában volt: ott Hank Moodynak alig volt egy tiszta pillanata, a pia mellett a füves cigi is csúszott. A színész azonban a valóságban nem alkoholizmus miatt ment kezeltetni magát, szexfüggősége vitte egy intézetbe 2008-ban.