Ördög Nóra: Próbáltam cinkos lenni

TV2, tévé, TV, csatorna, műsor, Ördög Nóra
TV2 ősz indító sajtótájékoztató. Bemutatta őszi műsorait a TV2 Csoport. Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Hét játék, kilenc élet, tízmillió forintos főnyeremény – ez A Kocka, amely november 23-án indul itthon.
Vágólapra másolva!

Hamarosan indul a TV2 új gameshow-ja Ördög Nórával, ahol a játékosoknak saját határaikat feszegetve, komoly koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokkal kell megküzdeniük egy hatalmas kocka belsejében, hogy minél több pénzzel mehessenek haza.

Ördög Nóra Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ez az első alkalom, hogy egy gameshow-t vezetek, így hatalmas izgalommal vágtam neki a forgatásoknak. Kemény, feszített tempóban vettük fel az adásokat, de egy percig nem éreztem megterhelőnek, mert elképesztően szórakoztató volt minden egyes pillanat.

igyekeztem a résztvevőket támogatni, próbáltam a cinkosuk lenni A Kockával szemben, mert bármennyire is egyszerűnek tűnik egy-egy feladat, bent, A Kockában, minden óriási kihívássá változik. Az egész stáb nagyon lelkes volt, fantasztikus hangulatban zajlott a közös munka. Remélem, a nézők is annyira fogják szeretni A Kockát, mint mi" – mondta a TV2-nek Ördög Nóra.

A játék középpontjában álló hatalmas kockában a játékosoknak mindent be kell vetniük, hogy minél több pénzzel mehessenek haza. A tízmilliós fődíjért hét feladatot kell teljesíteniük a versenyzőknek, amihez kilenc életet kapnak a játék elején. Jól mutatja, mennyire erőt próbáló játék A Kocka, hogy a műsor angliai történetében mindössze egyvalakinek sikerült haza vinnie a fődíjat a kilenc évad alatt.