Továbbra is nyomasztó a sötétség a villában

Laci sem egy észkombájn
Vágólapra másolva!
Santa María szobra van Krisztus helyén Rióban, Bush és Obama kavart Monica Lewinskyvel, a gorillák pedig az Amazonas partján tengetik nyomorúságos életüket. A Való Világ kegyetlen stábja újfent kvízzel szórakoztatta a lakókat.
Vágólapra másolva!

Pompás szórakozása a VV7 stábjának, hogy a nem túlművelt lakókat ráveszi arra, hogy műveltségi kvízen vegyenek részt. Fannit például a műszempillán és a szoláriumon túl nem sok minden érdekli: meglepő, hogy jóformán egy kérdésre sem tudta a választ?

Robin szerint Kolombusz Afrikát kereste, amikor felfedezte Amerikát. Fanni úgy vélte, hogy Santa María - amely ugye Kolombusz egyik hajója volt - egy híres ember neve, szobra Rio de Janeiro dísze. Fanni amúgy is parádézott, Monica Lewinsky került szóba, és meg kellett mondani, kinek volt vele viszonya. Mondott ő Obamát, Busht, de véletlenül sem találta el Clintont (Dóri pedig soha nem hallotta Lewinsky nevét). Az amerikai elnökökkel komoly problémáik vannak a villalakóknak, mert Dennis például egy bizonyos Breck Obamát emlegetett, rejtély, kire gondolhatott.

Laci sem egy észkombájn Forrás: RTL II

Olyan remek kifejezések születtek, mint a „kiugró deszka", amely a villából Hollywoodba juttat, de nem jutott idő ezen derülni, mert épp azon kellett szörnyülködni, hogy Laci szerint a Machu Picchu romváros igazából az amerikai kontinens legismertebb hegysége (az Andokban van, ennyi stimmel). Ezen még a híres amazonasi gorillák is nagyot néznének, már ha lennének ilyenek – Laci mindenesetre nagyon hisz bennük. Az pedig, hogy Mexikó vagy Peru van-e északabbra, komoly gondot okozott mindenkinek, pedig jó pár ezer kilométer van köztük.

„Kezdett megfakulni a lexikális tudásom" - mondta tűnődve Laci a riportszoba magányában, kellemes slusszpoénként.