Hamar elbukott a Sons of Anarchy írójának új sorozata

Katey Sagal
Vágólapra másolva!
A motoros dráma remek volt, a Bastard Executioner viszont nem érdekelte különösebben a tévézőket. Kurt Sutter maga mondta le a folytatást: elég ritka, hogy egy sorozat kreátora döntsön erről.
Vágólapra másolva!

Kaszát kapott a Kemény motorok (Sons of Anarchy) című sorozat írójának, kreátorának új sorozata, a Bastard Executioner. A 14. században játszódó drámai-történelmi széria másfél hónap alatt nagyjából nézői felét veszítette el, 4 millióról 1,9-re estek a számok – szemben a motoros sorozattal, amely évről évre növelt táborát, hét évadon keresztül, a végére pedig az FX legnézettebb produkciója lett.

Katey Sagalt egykor Peggy Bundyként ismerte a magyar néző, az Egy rém rendes családban - ő is játszott ebben a középkori drámában Forrás: FX

"Fantasztikus dolog pozitív kritikákat olvasgatni vagy díjakat kapni, de ami a végén valóban számít, az a nézettség" – magyarázta Kurt Sutter, hozzátéve, hogy ő nem az a fickó, aki csak ücsörög az elefántcsonttoronyban, és nem foglalkozik mással. "Nem akarok olyan sorozatot írni, amit kurvára nem néz senki" – magyarázta a maga nyers stílusában.