Két magyar tévécsatorna indul ma

Vágólapra másolva!
Szeptember 26-án indul a Chili TV gasztrocsatorna, valamint a Kiwi gyerektévé.
Vágólapra másolva!

A Chili TV két saját gyártású műsorral debütál. 19.00 órakor az Ízes Élet – Négykezes mutatkozik be, Marton Adrienn ételstylisttal és Pataky Péter séffel. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Az Ízes Élet – Négykezes két alternatívát kínál ugyanarra az ételre, vagy épp megmutatja, hogy Marton Adrienn és Pataky Péter mit készít ugyanolyan alapanyagokból, emellett tematikus adások is segítik a főzni-vágyókat.

Szeptember 26-án az Ízes Élet – Négykezes után, 20.00 órakor Bereznay Tamás vadonatúj műsora is elrajtol. A Kézzel Írott Receptekben a séf klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

A saját gyártású tartalmak mellett a Chili TV programjában számos országos tv premier is helyet kap. A nemzetközi konyhát ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok adásaiban.

Gyerekeknek is jut

Kiwi TV-n oktató és szórakoztató tartalmak egyaránt helyet kapnak. A Zűrgombócok névre keresztelt zenés, edukatív gyerekműsorral is erősít a gyerekcsatorna. A saját gyártású tartalom az élő szereplők és a bábok világát néhány perces epizódokban ötvözi majd. A tartalom elsősorban a 4-10 éves korúakra fókuszál, akik a zenés kikapcsolódás mellett szellemi képességeiket is fejleszthetik.

Régi kedves ismerősök is felbukkannak,

így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Az indulás napján premierepizódokkal várja a nézőket a Sissi hercegnő kalandjai is, emellett külön blokkot kapnak a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

A csatornákat a UPC Digital Bronze és UPC Digital Gold csomagjában már megtalálhatják az érdeklődők. A további szolgáltatókkal folytatott tárgyalások eredményeként a későbbiekben egyre szélesebb körben lesznek elérhetőek.