Öt sorozatfinálé, amely gyötrelmesebb volt, mint a Dexteré

Dexter
Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal és a Hősök is dobogós abban, hogyan szúrjunk el végképp egy jó szériát.
Vágólapra másolva!

Furcsa, meghökkentő sorozatfinálékról mi is írtunk, és a sokak által imádott Dexter utolsó részét is elemeztük. Most a TV Over Mind szedett össze öt olyan sorozatzárást, amely még a legendás Dexter legendásan ócska lezárásánál is keservesebbet tudott produkálni. Köztük az eredeti Hősök-széria, amelynél a roppant gyenge nézettség miatt tudták, hogy vége,

mégis volt képük egy cliffhangerrel zárni.

Ott a listán a Roseanne, a Seinfeld, amely legvégét mi ugyan nem láttunk, de a St. Elsewhere lezárása is jogosan került említésre, ebben ugyanis egy autista fiú üveggömbjében látjuk a kórházat, jelezve, hogy hat évad összes részének összes eseménye csak a fiú agyában játszódott le. Alább a videó:

A lap szerint az Így jártam anyátokkal is megérdemli, hogy a szégyenpadra küldjék, ugyanis egy szinte végig színvonalas komédiasorozatot azzal zártak le a készítők, hogy Ted nagy szerelme, gyerekei anyja fiatalon meghal. És ha valaki nem látta volna, itt a Dexter legvége, amely nyilván azért lett ilyen kis nyomoronc, hogy adott esetben folytatni lehessen: