A fürdőszobában jobban énekel az ember, mint a stúdióban

A nagy duett, TV2
Vágólapra másolva!
Markó Róbertet táncosként ismerték meg a nézők, hamarosan azonban énektudását is megmutathatja: Lola partnere lesz A Nagy Duett-ben. A páros már nagyban készül az április 10-én rajtoló show-ra, bizonyára látványos produkcióval debütálnak.
Vágólapra másolva!

Markó Róbert egészen addig azt gondolta, hogy tud énekelni, míg el nem érkezett az első próba, ahol kieresztette a hangját. A profi énekesnő mellett ő a páros amatőr tagja, így ezen lényegében csak ő lepődött meg. "Az első gyakorláson beláttam, hogy nem tudok énekelni.

– mesélte a Mokkában.

Vélhetően látványos produkcióval készülnek Fotó: Marton Szilvia - Origo

Orgánumát már a műsor sajtótájékoztatóján is dicsérte Liptai Claudia, a TV2 reggeli műsorában Demcsák Zsuzsáék is kiemelték. Lola örül neki, hogy együtt dolgozhatnak, úgy érzi, párja hozzáállása jó hatással van rá is. "A társaságban vannak olyanok, akik nagyon akarnak és akiket nagyon érdekel az éneklés, másokat kevésbé. Robiban van akarat és jól skálázik, nagyon igyekszünk. Én általában olyan vagyok, aki figyeli a többieket, ő csak a feladatra koncentrál és arra, hogy jól érezzük magunkat, nem foglalkozik másokkal. Nagyon jót fog tenni, ha ezt kiírtja belőlem" - mesélte.

Mivel színpadi ember, profi táncos, van ritmusérzéke, tudja követni a dallamot, ez nyilván nagy előny néhány másik amatőr énekessel szemben. Előrébb tartanak, mint a legtöbb pár, produkciójuk pedig valószínűleg látványos, mozgáselemekkel színesített lesz.