Anyukája is leszidta a Walking Dead rendezőjét

Negant, azaz Jeffrey Dean Morgant már láttuk az Odaátban is
Vágólapra másolva!
A producer-rendező édesanyjának rémálmai voltak az évadzáró epizód után, Nicotero szerint viszont nincs értelme dühöngeni a finálé miatt. Enyhén spoileres folytatás!
Vágólapra másolva!

Vége a 6. évadnak, a 16. résznek, és nem véletlenül őrjöng, tombol és toporzékol sok sorozatkedvelő, ugyanis természetesen hatalmas cliffhangerrel ért véget a szezon. Megjelent végre a képregényekből ismert Negan, persze fenyegető és gonosz volt, de sokkal durvább is lehetett volna. Erről itt írtunk hosszabban.

Negant, azaz Jeffrey Dean Morgant már láttuk az Odaátban is Forrás: amc

A fejleményekről Greg Nicotero rendező-producer nyilatkozott a Yahoo TV-nek, és elmesélte, hogy az évadzáró másnapjának reggelén már hívta is telefonon anyukája, aki követelte, hogy árulja el neki, mely főszereplő halt meg a végén - ezt ugyanis épp nem mutatták, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy a tévézők nagy számban visszatérjenek a 7. évad elejére. A kedves mama leszidta a fiát, mert a sötét végjáték miatt rémálmai voltak éjjel.

Nagy bajban a csapat Forrás: amc

Nicotero ugyanakkor semmi rosszat nem lát abban, ha nagy cliffhangerrel ér véget egy epizód vagy egy évad, szerinte ez régóta normális jelenség. Elmesélte, hogy gyerekként beült megnézni a Birodalom visszavág című SW-filmet, és az emlékezetes jelenetnél, amikor gonosz Darth Vader azt mondja a jóságos Luke-nak, hogy ő az apja, akkor egészen elképedt. „Két évig kellett várnom arra, hogy megtudjam, merre kanyarodik a történet, de emiatt nem voltam mérges" – magyarázta. Mint mondta,

egészen felvillanyozta egykor, hogy Luke és Vader története új irányba megy.

Ilyesmi játszódik le szerinte náluk is, a The Walking Dead sztorijának is mozgalmasnak kell lennie - vélte.

Ha nagyon érdekli, ki halt meg a képregényben ezen az estén a csapatból, az (vigyázat!) ide kattintson. Mi szóltunk.

Mit gondol erről az egész diliről?

Szavazzon!

Jó volt a Walking Dead évadzárója?