Ennél durvább sorozatelőzetes már nem lesz idén

2016.08.13. 16:29

Az új Halálos fegyver marketingesei miatt frászt fognak kapni New Yorkban, ennél komolyabban senki nem készült még az őszi tévés évadra.

Augusztus 15-től nagyon komoly installációval vezetik be a Halálos fegyver tévés változatát, első alkalommal tutira lesz pár ember a Times Square-en, aki ijedten hőköl majd hátra.

A Halálos fegyver marketingesei ugyanis azt találták ki, hogy kidobnak egy autót a világhírű New York-i tér egyik épületének ablakán,persze csak 3D-vetítéssel megoldva, de akkor is igen látványosan. Az akcióhoz ráadásul pont a Times Square központi részét, a George M. Cohan szobrával egy vonalban lévő épületet sikerült megszerezniük, a szeptember 21-i premierig itt lesz a "vetítővásznuk".

Sajnos a Hollywood Reporter által megszerzett videót csak ilyen kis méretben tudtuk beágyazni, az indításkor alul megjelenő ikonoknál azonban teljes képernyőre tud váltani – vagy megnézheti itt is a videót.

Az autó zuhanásakor az épületen támadt lyukon át az új Riggst és az új Murtaugh-t láthatjuk tanakodni, Mel Gibson és Danny Glover helyét a sorozatverzióban Clayne Crawford és az idősebbik Damon Wayans vette át.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK