Nem tudta szegény vőlegény, hogy élőben közvetítik az esküvőjét

BFI Film Festival London 2014, Mia Goth, Shia LaBeouf
A pár 2014-ben egy filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
Shia LaBeouf, a Transformers-filmek és az Even Stevens című sorozat sztárja Las Vegasban vette feleségül szintén színész szerelmét, Mia Goth-ot. Csak utóbb tudták meg, hogy az egész ceremóniát élőben közvetítette a TMZ hírportál.
Vágólapra másolva!

A vicces esetről a színész a The Ellen DeGeneres Show-ban mesélt a napokban. „Felhívtam őket, és azt mondták,

és az egész videó elment a TMZ-nek. Mire én, oké, értem, megbeszélem a párommal Ő pedig úgy volt vele, hogy mégis mit kéne csinálnunk? Ez szerelem. Legyünk büszkék rá!" – mondta LaBeouf a talkshow-háziasszonynak.

Az esetben rejlő további meglepetés, hogy a Viva Las Vegas nevű, tematikus ceremóniákat lebonyolító kápolnában zajlott esküvő nem számít hivatalosnak. Remélhetőleg a sztár is tud róla, hogy Nevada államban nem adtak ki a nevükre érvényes házassági engedélyt, így az esemény csak egy ünnepélyes fogadalomtétel, amelyben kinyilvánították az elköteleződésüket.

Az aktus ettől függetlenül minden bizonnyal örök emlék marad a párnak, és most mi magunk is megnézhetjük, ahogy egy Elvis-imitátor előtt kimondják egymásnak az igent. Az eseményen egyébként jelen volt LaBeouf édesanyja is, édesapja azonban nem tudott ott lenni, így a sztár azt is bevallotta Ellen DeGeneresnek: emiatt pluszban örül, hogy meg lett örökítve a dolog.

A pár 2014-ben egy filmfesztiválon Forrás: Euan Cherry / NurPhoto / AFP

A színész és Mia Goth 2012-ben kezdtek el járni, miután összeismerkedtek A nimfomániás című Lars von Trier-film forgatásán. Habár 2015 júliusában Németországban LaBeouf állítólag erőszakoskodott a lánnyal, gyorsan kibékülhettek, mert idén márciusban már eljegyzési gyűrű csillogott Goth ujján. Még nem tudni, hogy a felek hivatalosan is házasságot kötnek-e, avagy megelégszenek a mostani, nem hivatalos eskütétellel.