George Michael előtt nem énekeltem senkivel egy kocsiban

George Michael
(FILES) This file photo taken on June 26, 2007 shows British singer George Michael performing during a concert in Amsterdam. British pop star George Michael, who rose to fame with the band Wham! and sold more than 100 million albums in his career, has died aged 53, his publicist said on December 25, 2016. "It is with great sadness that we can confirm our beloved son, brother and friend George passed away peacefully at home over the Christmas period," the publicist said in a statement. / AFP PHOTO / ANP / EVERT ELZINGA
Vágólapra másolva!
George Michael miatt énekel ma számos sztár James Corden kocsijában, mondhatjuk, hogy vele indult a Carpool Karaoke – a showman be is mutatta a klipet tévéműsora legújabb adásában.
Vágólapra másolva!

Hihetetlenül népszerű az interneten James Corden Carpool Karaoke című sorozata, amelyben különböző énekeseket visz el a kocsijával, miközben közösen felelevenítik az aktuális utas pár slágerét. Legutóbb Mariah Careyvel készült egy karácsonyi kiadás:

Többek között Madonna, Lady Gaga, Britney Spears, Adele vagy a Red Hot Chili Peppers is megfordult már Corden kocsijában, a showman azonban először George Michaellel énekelt egy kocsiban a Comic Relief Red Nose Day nevű jótékonysági napján 2011-ben.

George Michael halála óta Corden most jelentkezett először showműsorával, a The Late Late Show with James Corden-nel – amelynek állandó szegmense a Carpool Karaoke –, így az adásban fel is idézte az ominózus klipet, nagyjából 3.17-től:

A műsorvezető az elején arról beszélt, hogy az énekes dalai a magányos órákban is mennyit segítettek neki, majd elmesélte, hogy George Michael maga hívta fel hajnali háromkor a fenti szkeccs miatt. "Azelőtt soha nem énekeltem senkivel egy kocsiban, mára pedig az életem részévé vált, amit ő inspirált" – mondta Corden.