A folytatásról beszélt a Trónok harca nagy túlélője

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Korábban már nyár végén nekiláttak forgatni a fantasy újabb évadjait, most csak két hónappal később indul a munka a színészek számára.
Vágólapra másolva!

Az HBO sorozatnának nyolcadik, egyben utolsó évadját októberben kezdik forgatni – nyilatkozta Nikolaj Coster-Waldau, akit minden idők egyik legsikeresebb sorozatának kedvelői Jaime Lannisterként ismerhetnek. A karaktere ebben az évadban kis híján kétszer majdnem meghalt, egyszer a gigászi sárkány pusztító tüze elől rántotta a mélybe Bronn, majd rövidre rá egy folyóból ráncigálta partra (korábban már levágták egy kezét, és volt egy komplett évad, amit gúzsba kötve töltött a földön fekve).

Forrás: HBO

„Az első három évadban még tudtam, hogy mi fog történni. Utána évadonként mindig képben voltam a cselekménnyel. Akkoriban egy hónappal vagy hat héttel a forgatás előtt megkaptuk a forgatókönyveket, így képben voltunk azzal, mi történik abban a szezonban. De most

Októberben forgatunk újra, úgyhogy pár héten belül meg kell kapnom a szövegkönyvet. Nagyon kíváncsi vagyok" – nyilatkozta.

Forrás: HBO

Nem csak ő az, nyilván sok millió rajongó így van ezzel világszerte. Spoiler így is volt a szövegében: mivel várja a forgatást, nagy eséllyel az ő karaktere túléli ezt az évadot, és ott lesz a végső nagy csatáknál. Arra azért nem tennénk nagy pénzt, hogy Cersei is túléli majd a legvégét.

Rövidebb, de hosszabb

Korábban augusztus végén már forgattak, és a munka elhúzódott egészen februárig – emlékezetett a TV Guide. Most csak ősz közepén állnak neki a forgatásoknak, viszont tíz helyett csak hat részt vesznek fel – igaz, ezek hosszabbak lesznek, mint a megszokottak. Ami biztos, hogy a hetedik évadból már csak egy epizód van hátra, a következő szezon premierjének dátuma azonban még nagyon messze van, így nem ismert.

Forrás: HBO

A winteriscoming.net elég jól informált Trónok harca-ügyben, ott már arról olvasni, hogy Észak-Írországban, ahol Deres - azaz Winterfell - díszletei állnak, már javában megy az előkészítő munka.

Az egyik fotón hiányzik egy fal, egy másikon látszik egy daru, vagy hét-nyolc kamion: azaz a színészek még rápihennek a fagyos folytatásra, az Éjkirály elleni harcra, de a stáb szorgoskodik, javában zajlanak az előkészületek.

Szavazzon:

Szavazzon!

Hogy tetszett a legutóbbi Trónok harca-rész?