Válságba került Dobó Kata és Zsidró Tamás kapcsolata?

Szerelmes fotót osztott meg Dobó Kata, Zsidró Tamásnak köszönheti a mosolyt
Vágólapra másolva!
Nehéz, sűrű időszakot él át Dobó Kata és Zsidró Tamás, mindketten nagyon elfoglaltak, így mostanában nincs túl sok idejük egymásra.
Vágólapra másolva!

Rosszindulatú pletykák szerint megromlott a színésznő és a mesterfodrász kapcsolata, keveset látni őket együtt, és a korábban gyakran posztolt közös képek is elmaradoznak. Zsidró a Borsnak mondta el, hogy milyen zűrös most az életük, válságról azonban nincs szó.

"Tény, hogy mostanában keveset tudtunk találkozni. Én egy jelentős fodrászbemutatóra készültem, 3500 ember előtt kellett szerepelnem, Kata a Kölcsönlakást forgatja, még kilenc napja van hátra. (...) Ha éjszakai jelenetek készülnek, akkor hajnalban esik csak be az ágyba. Ilyenkor általában külön töltjük az éjszakát, ő is és én is otthon alszom, hogy ne zavarjuk egymást, mert úgy nem lehet pihenni. Viszont, ha találkozunk, akár csak egy fél délutánra is, azt igyekszünk jól megélni" - mondta a lapnak.

Forrás: Instagram/Dobó Kata

"Zűrös most az életünk, őrültek házában élünk, de néha ilyen is egy kapcsolat.

Nem csak azért vagyok Kata párja, hogy a boldog pillanatokat legyek hajlandó vele megélni, amikor nehezebb az élet, akkor is mellette vagyok" - tette hozzá.