Meghalt Julie Adams

The Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' Screenings Of "Creature From The Black Lagoon" And "The Invisible Man" Celebrities ENTERTAINMENT ACTRESS GettyImageRank3
Actress Julie Adams attends he Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' Screenings Of "Creature From The Black Lagoon" And "The Invisible Man" at AMPAS Samuel Goldwyn Theater on October 16, 2012 in Beverly Hills, California. Valerie Macon/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
92 évesen meghalt Julie Adams amerikai színésznő, akit közel 150 filmben és sorozatban láthattunk.
Vágólapra másolva!

Meghalt Julie Adams, aki összesen 149 filmben és sorozatban szerepelt 1949-től kezdve, utoljára tavaly jelent meg egy rövidfilmben.

Julie Adams az ötvenes években Forrás: AFP/Photo 12

A karrierjét A fekete lagúna szörnyé-vel alapozta meg 1954-ben, később például Elvis Presley-vel és Dennis Hopperrel is játszott együtt a Tickle Me-ben, illetve a The Last Movie-ban.

Az ötvenes évektől kezdve tévés produkciókban is szerepelt, olyan szériák egy-két epizódjában tűnt fel, mint a Bonanza, az Alfred Hitchcock bemutatja vagy a Perry Mason.

Híres filmje, A fekete lagúna szörnye plakátjával 2012-ben Forrás: AFP/2012 Valerie Macon/Valerie Macon

A The Jimmy Stewart Show-ban és a Gyilkos sorok-ban hosszabban is láthattuk, a kilencvenes és kétezres években pedig olyan produkciókban bukkant fel, mint a Beverly Hills 90210, a Sliders, a Lost, a Döglött akták, a New York-i helyszínelők.