Két mester vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a Bors kérdésére az esetről elmondta: "Tomi egy őstehetség, amihez szorgalom és szakmai alázat párosul. Ismerem és szeretem a munkásságát, és azt gondolom, hogy ő jó példa sok fiatal számára. Ettől függetlenül nem mindenben értettünk egyet az eddigi felvételek során, vagy nem feltétlenül ugyanazt gondoltuk egy előadóról. Egy ilyen helyzetben elég nagy mindenkin a nyomás, és érzékenyebben reagálunk egy-egy szituációban. Azóta Tomival megbeszéltünk mindent, és természetesen töretlen köztünk a jó kapcsolat."

Forrás: TV2

Az énekes is elmondta a véleményét a lapnak: "Természetes, hogy olykor adódnak olyan helyzetek, amikben nem vagyunk egy véleményen. Ez történt itt, az előválogató során is, de a kezdeti feszültség után tisztáztuk a dolgokat, és töretlen a jó kapcsolatunk Gabival. Mindannyian szerettünk volna igazán erős karaktereket válogatni a csapatainkba, de ott

Abban a helyzetben Gabi is inkább Bereczki Zoli csapatát erősítette, amit nem éreztem egészen megalapozottnak. Tény, hogy eleinte én is kevésbé voltam tapasztalt ebben a szerepkörben. Abban a pillanatban ez kicsit érzékenyen érintett, de szerintem végül szuper csapatok álltak össze, és alig várom a folytatást."