Sztárok utolsó szavai: tudja, mit mondott a halála előtt Michael Jackson?

Michael Jackson
US pop star and entertainer Micheal Jackson performs during a concert at the Parc des Prince stadium in Paris, France, on June 27, 1988. Michael Jackson died on June 25, 2009 after suffering a cardiac arrest, sending shockwaves sweeping across the world and tributes pouring in on June 26 for the tortured music icon revered as the "King of Pop." AFP PHOTO/Patrick KOVARIK / AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK
Vágólapra másolva!
Történelmi személyek utolsó szavait sűrűn szokták idézgetni, de talán az újabb kori hírességeknél, a modern sztároknál is érdekes lehet, hogy mit mondtak utoljára, közvetlenül a haláluk előtt. Michael Jacksonnak az orvosa, Heath Ledgernek a testvére, Elvis Presley-nek a menyasszonya hallotta az utolsó szavait, amikről persze akkor még nem lehetett tudni, hogy az utolsók lesznek. Íme, pár elgondolkodtató, megrázó történet a sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Paul Walker

Forrás: AFP/Jason Merritt

Százhatvan kilométer per órás sebességgel hajtott a halálba az autó, amelyben a Halálos iramban-filmek sztárja ült 2014-ben: a sofőrt azonnal megölte az ütközés, a 40 éves Walker az ütközés és az égés következtében szerzett sérülésekbe halt bele. A színész biztosan beszélgetett a barátjával is a kocsiban, ők azonban már nem tudják elmondani, hogy miről – egy másik barátjuk, Jim Torp viszont ott volt a végzetes út előtt, szerinte a sofőr épp tolatott be a garázsba, amikor Walker beugrott mellé a kocsiba, és azt mondta, „hé, menjünk el egy körre".

James Dean

Forrás: magnumphotos.com

Az ötvenes évek ikonja szintén egy karambol következtében halt meg, az ő utasa, Rudolf Wütherich autómérnök azonban túlélte az ütközést – ő hallotta azokat a szavakat, amelyek Dean esetében konkrétan a legutolsók voltak. „A srác meg fog állni. Látnia kell bennünket" – mondta állítólag a színész, de nem volt igaza, a feltűnt Ford egyenesen beléjük ment.

Michael Jackson

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Az énekes gyakorlatilag drogért könyörgött az utolsó perceiben. Eredetileg annyit kért az orvosától, a később gondatlan emberöléssel vádolt Conrad Murray-től, hogy segítsen neki elaludni: mindegy volt neki, hogy mikor ébred, de úgy érezte, muszáj kipihennie magát. „Kaphatnék egy kis tejet?" – állítólag ez volt az utolsó mondat, ami elhagyta Jackson száját, de nem az italra, hanem az amnézia tejének is nevezett propofolra gondolt. Ez volt a kedvenc altatója, de az előtte bevett nyugtatókkal együtt 2009. június 25-én halálosnak bizonyult.

Heath Ledger

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Carlo Allegri

„Rendben leszek, csak aludnom kell egy kicsit" – mondta a színész a testvérének, Kate-nek a telefonba a halála előtti estén. Ledger ideges volt, mert másnap Steven Spielberggel találkozott volna, de sehogy sem tudott elaludni, ráadásul beteg is volt. Kate figyelmeztette, hogy nem jó ötlet, ha az orvos által felírt gyógyszerekre még altatót vesz be, erre válaszolta a színész azt, ami végül az utolsó mondata lett.

Lapozzon, van még pár megrázó sztorink!