Poór Brigitta tereptriatlonista volt a nyerőember a pirosaknál, négy futamból négyet nyert. A Kihívók derekasan küzdöttek, de alulmaradtak csütörtökön, az Exatlonban.

Novák Zalán az előző napi versenyen verte be a hátát, kapott injekciót, de a fájdalom reggelre nem múlt el, újabb injekciót adtak neki az orvosok. A keddi adásnapot elvesztették a kékek, a büntetésük az volt, hogy csütörtökön, körönként 1-1 férfi és női játékosnak hatkilós mellénnyel kellett pályán bizonyítania. Ez Adunak amúgy nem okozott különösebb problémát, a plusz súllyal együtt is vígan megverte Zozót. Csollány Szilveszter is megsérült, még jó, hogy nem tört össze az arccsontja, vagy nem pár centivel feljebb, nem a szemébe csapódott a vascső.

Látványos Exatlon-képekért klikk a fotóra!tv2

A vége felé kulcsfontosságú volt, hogy az addig remeklő Adut megverte Zsolt, ezzel 9-7 lett az állás a Bajnokoknak, két meccslabdájuk lett. Az elsőt nem tudták behúzni, a nem különösebben sikeres Dávidot a plusz súllyal együtt is megverte Flóri, ezzel 9-8 lett. A legvégén Poór Brigitta legyőzte Krizsa Tímeát, így 10-8-ra diadalmaskodtak a pirosak. A Kihívók javultak, hiszen előtte volt 10-4 meg 10-3 is, de ez aligha vigasztalta őket, Timi el is vonult sírdogálni a tengerpartra.

Látványos Exatlon-képekért klikk a fotóra!tv2

Csollány Szilveszter visszatért, négy öltéssel varrták össze az arcát. Kocsis Alexandra rögvest közölte, hogy majdnem elájult, olyan csúnya volt a seb. „Ez csak horzsolás. Azárt varrták össze, hogy ne fertőződjön el" – magyarázta az olimpikon.

És mi lesz pénteken?

A kék csapat női versenyzői közül Alexának van a legrosszabb statisztikája, ő biztos párbajozik. A legjobb a Kihívóknál továbbra is a fiatal, csak 18 éves Dorci, neki kell megmondania, ki megy pénteken Alexa ellen. A két lány közül egy majd kiesik, úgyhogy egy lehangolt, szomorkás csapat elemezgette a versenyt a medence szélén: javultak ugyan, de nem eleget.