Éveken keresztül zaklatták Cserpes Laurát

Cserpes Laura
Vágólapra másolva!
Cserpes Laura sokáig nem mert beszélni arról a hosszú, nehéz időszakról, ami öt éven keresztül tartott az életében.
Vágólapra másolva!

Cserpes Laurát sokáig zaklatta egy férfi, aki először csak a koncerteken tűnt fel, majd a háza előtt is megjelent, és akkor is követte, ha futni ment. "2013-ban az első eurovíziós szereplésem után kezdődött el. Volt egy férfi, akitől nagyon kedves üzeneteket kaptam a közösségi médiában. Még volt is olyan, amire válaszoltam" - kezdte az énekesnő, aki szerint itt rontotta el, ugyanis azzal, hogy válaszolt zaklatójának, önbizalmat adott neki. A férfi teljesen rátelepedett, azt gondolta, hogy ők egy párt alkotnak.

Forrás: Facebook / Cserpes Laura

"Felbátorodott. Ha tudta, hogy nyilvános eseményen jelenek meg, ő odajött, de be is jelentette előtte nekem. Aztán már minden Budapest közeli fellépésemen ott volt. Olyan is megesett, hogy feljött a színpadra, ahonnan a biztonságiaknak kellett levinni" - idézte Cserpes Laurát a Blikk.

Az énekesnő a rendőrséghez fordult, de nem tudtak segíteni neki, így maga próbálta megoldani a dolgot. Felkereste a zaklatóját, és megírta neki, hogy állítsa le magát, majd letiltotta. A férfi ugyan még néha-néha visszatér, de az énekesnő hamar felismeri, és újból letiltja a zaklatót.