Busa Gabi, Exatlon-győztes: Nincsenek véletlenek

Busa Gabi, Exatlon
Vágólapra másolva!
Rendőr szeretne lenni, nem tervezi, hogy elhagyja a pályát csak azért, mert nyert 15 millió forintot.
Vágólapra másolva!

A kick-box 23 éves szerelem nála, világbajnok lett, és mivel ez a sportág nincs az olimpián, a vébé a csúcs. Az Exatlonra behívták, a párja győzte meg, hogy menjen. Volt egy beszélgetés, majd egy próbafutás. „Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Ez egy jel volt, hogy pont ekkor kerestek meg" – mesélte a Police.hu-nak.

TV2

A decemberi sajtótájékoztató volt az első fordulópont, három órát voltak együtt a Bajnokok (jóformán ott ismerték meg egymást), már akkor nagy összhang alakult ki. Az öt hónap felét egy villában, a felét egy faházban töltötték, ott tanulták meg értékelni, ha van egy asztal, ahová le lehet ülni, ha van meleg víz. „Meg kell tanulni értékelni azt, ami van, élvezni azt, amit sikerült elérni. Nem kell a huszonnyolcadik fekete felső, mert kettő is elég" – mesélte. Kinn három nadrágjuk és három pólójuk volt hónapokon át.

A húgával nagyon szoros a kapcsolata, ott megszűnt minden kommunikáció: a testvére mellett a párja és a családja hiányzott nagyon - mesélte. A munkájáról, a nyomozásról, a mostani életéről bővebben itt tájékozódhat: