Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Majdnem három éve nem vezetett műsort, most a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Demcsák több mint két és fél év után újra műsorvezetői feladatokat kap: a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre. Az információk szerint a tévést állandó rendszerességgel láthatják majd a nézők, ám azt a csatorna egyelőre nem árulta el, pontosan milyen formátumban tűnik majd fel. A műsorvezető azonban magát a hírt megerősítette a Blikknek.

Mint az Origo tegnap megírta, Vacsorakirály címen új műsor érkezik hamarosan a Life TV-re. A műsorban hetente öt ismert hazai híresség szerepel, minden adásban egyikük ad vacsorát saját otthonában a másik négy sztárnak - tudta meg az Origo. Korábbi realitykhez képest újdonság lesz, hogy ebben a formátumban műsorvezető is feltűnik, továbbá számos olyan elem lesz benne, ami soha eddig nem szerepelt korábban gasztro tematikájú műsorokban.

Demcsák Zsuzsa TV2

Úgy tudjuk, hogy sok híresség már igent mondott, zajlanak a tárgyalások, egyeztetések, és hamarosan elkezdődnek a forgatások. Információinkat megerősítette Kiss Péter, a Media Vivantis csoport programigazgatója is. A Vacsorakirály napi adás lesz, a premier dátuma még nem ismert.

Úgy tudjuk, Demcsák Zsuzsa nem ebben a formátumban lesz - hogy melyikben, az később derül ki.