Majdnem három éve nem vezetett műsort, most a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre.

Demcsák több mint két és fél év után újra műsorvezetői feladatokat kap: a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre. Az információk szerint a tévést állandó rendszerességgel láthatják majd a nézők, ám azt a csatorna egyelőre nem árulta el, pontosan milyen formátumban tűnik majd fel. A műsorvezető azonban magát a hírt megerősítette a Blikknek.

Mint az Origo tegnap megírta, Vacsorakirály címen új műsor érkezik hamarosan a Life TV-re. A műsorban hetente öt ismert hazai híresség szerepel, minden adásban egyikük ad vacsorát saját otthonában a másik négy sztárnak - tudta meg az Origo. Korábbi realitykhez képest újdonság lesz, hogy ebben a formátumban műsorvezető is feltűnik, továbbá számos olyan elem lesz benne, ami soha eddig nem szerepelt korábban gasztro tematikájú műsorokban.

Demcsák ZsuzsaTV2

Úgy tudjuk, hogy sok híresség már igent mondott, zajlanak a tárgyalások, egyeztetések, és hamarosan elkezdődnek a forgatások. Információinkat megerősítette Kiss Péter, a Media Vivantis csoport programigazgatója is. A Vacsorakirály napi adás lesz, a premier dátuma még nem ismert.

Úgy tudjuk, Demcsák Zsuzsa nem ebben a formátumban lesz - hogy melyikben, az később derül ki.