Három tévésorozat is véget ér az első évada után

The Society, A Társadalom
Vágólapra másolva!
A Netflix két sorozatát is elkaszálta, pedig mindkettőből tervezte a folytatást – miközben a Showtime is búcsút mondott egy szériának az első évad után.
Vágólapra másolva!

Sem a The Society (A Társadalom), sem az I Am Not Okay with This (Ez így nem oké) nem folytatódik a Netflixen, pedig korábban mindkettővel tervezett a tartalomszolgáltató.

A Társadalom második évadát hivatalosan is megrendelték, és az Ez így nem oké alkotói is dolgoztak már a folytatáson, a világjárvány miatt azonban egyikből sem lesz semmi – biztonsági és anyagi okokból így döntöttek a vezetők.

The Society, A Társadalom Forrás: Netflix

A Társadalom egy csapat tinédzserről szólt, akik valamilyen misztikus oknál fogva magukra maradtak a szülővárosukban, amit el sem tudtak hagyni, így felnőttek nélkül kellett egy működő társadalmat kiépíteniük.

Az Ez így nem oké a The End of the F***ing World alkotóinak újabb sorozata volt hasonlóan markáns zenékkel, egyébként egy kamaszlány volt a főszereplője, aki rájött, hogy természetfeletti képességei vannak.

I Am Not Okay with This, Ez így nem oké Forrás: Netflix

Közben a Netflix mellett a Showtime is hasonló döntést hozott egyik új sorozatáról, a Penny Dreadful, vagyis a Londoni rémtörténetek spin-offja, a Penny Dreadful: City of Angels (Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa) sem folytatódik az első évad után.