Polyák Lilla: A Mintaapák új évada még fordulatosabb lesz, mint az előző

Polyák Lilla, Kamarás Iván, Mintaapák
Vágólapra másolva!
Augusztus 24-én folytatódik a TV2 népszerű sorozata, már hetek óta forgat a Mintaapák stábja. A Klárát alakító Polyák Lilla három hónap pihenés után tért vissza a munkába, és nagyon örült, hogy újra láthatja a sorozatbeli gyerekeit.
Vágólapra másolva!

A színésznő otthon töltötte az elmúlt időszakot a családjával, sok időt szenteltek a kertjükre és egymásra. "Nagyon jó nyarunk volt. Felesleges elmenni, veszélyeztetni magunkat és másokat. Annyira túl voltam terhelve a színházzal, a forgatással, hogy márciusban lehúztam a redőnyt, és mindenkivel csak online tartottam a kapcsolatot. Ez a három hónap a teljes befelé és a család felé fordulással telt. Tudtam, hogy eljön az idő, amikor újra találkozunk, és az jó lesz. Szeretem a sorozatbéli gyerekeimet, jó volt látni őket. Rengeteget nőttek, cukik" - mesélte a Borsnak.

TV2

Sorozatbeli gyerekei egyáltalán nem hasonlítanak a sajátjaira, és úgy érzi, benne és karekterében sincs sok hasonlóság. "Klárával is különbözünk, de azért vagyunk színészek, hogy arra az időszakra belehelyezkedjünk bizonyos helyzetekbe. A hasonlóságot pedig felhasználom arra, hogy még életszerűbbé tegyem a karaktert.

Ez az évad pedig még fordulatosabb lesz, mint az előző. Kicsit nyilván más lesz, de az élet a változásokról szól. Felesleges dacosan ragaszkodni valamihez. Aki szereti a sorozatot, az adjon egy esélyt, mert nagyon jó lesz" - tette hozzá.