Óriási változás jön, Palik László szavaitól elsápadtak a versenyzők

Palik László
Vágólapra másolva!
Hétfői napnak még soha nem volt ekkora tétje a három Exatlon alatt, ugyanis jön a „Láncreakció Hete", amelyben a hétfői nap eseményei hatással vannak a többi napra is.
Vágólapra másolva!

Nemcsak a villát lehet megszerezni a hétfői versenynap megnyerésével a TV2 népszerű műsorában, hanem további előnyöket is. Aki elveszíti a hétfőt, az mínusz két pontról indul a keddi napon, amikor karibi élményért futnak a csapatok – Palik László közlése alapján nem is lehet választani majd a csillagok közt, csak egy lesz, de az soha nem látott kalandot jelent.

Palik László TV2

Ha ez nem lenne elég, a keddi nap vesztese nemcsak a fantasztikusnak ígérkező dominikai élményprogramot bukja el, hanem jelentős hátrányból indul szerdán, mínusz két pontról megy a jokerért. Korábban majd kiderült, hogy mennyire fontos egy joker, adott esetben „életet menthet", úgyhogy mindkét csapat biztosan beletesz majd mindent.

A láncreakció tehát az jelenti ebben az esetben, hogy aki hétfő lassabb, ügyetlenebb, az nagy bajba kerül kedden, 12 futamot kell nyernie, miközben ellenfele nem hozhat kilencnél többet. Még egyszerűbben: amely csapat a hétfőt nyeri, napokig könnyebb helyzetben lesz.

Itt a bejelentés videón, alatta szavazhat.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?