Kiderült, mit jelent Kulcsár Edina rejtélyes tetoválása

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina már 13 éves korában autodidakta módon kezdte el tanulni eredeti szakmáját, majd később meg is szerezte kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettségét, de évek óta nem foglalkozik ezzel a területtel. Korábban mesélt arról, hogy szívesen indítana olyan vállalkozást, amiben tudná kamatoztatni tudását.
Vágólapra másolva!
2015-ben, egy nehéz időszak előtt csináltatta a tetoválást Kulcsár Edina, aki most részletesen elmondta, mit is jelent számára a minta.
Vágólapra másolva!

"A csuklómon lévő körtetoválásomról szeretnék nektek írni. Mindig nagy az érdeklődés ezzel kapcsolatban, így gondoltam, érdemes lehet róla egy picit bővebben írni. Ha valaki megkérdezi, hogy mit szimbolizál, gyorsan elhadarom, hogy é, é é, ö é é é á . Röviden ez a lényeg, de jóval bővebben is ki lehet fejteni.

Ez Isten alapmintája. Ez az abszolút semmi, ami mégis képes mindent a világra hozni, mindent visszavenni és elnyelni. Nagyon sok mindennel kapcsolatban összefüggésbe lehet hozni, és számomra nagyon sokat ad, rengeteg erőt tudok belőle meríteni! Tudnék még róla írni, de számtalan olvasmányt lehet találni róla az interneten" - árulta el.

Ez a pici kör rengeteg erőt adott nekem, amit a mai napig nem bántam meg, és szerintem nem is fogok. Sőt, mi több, már többször átüttettem, hogy intenzívebb legyen a színe is" - írta a képe mellett.