Kollányi Zsuzsi kitálalt a Majkáékkal való szakításról

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Már hivatalos, hogy Majkáék lecserélték korábbi énekesnőjüket, Kollányi Zsuzsit, és helyette Veres Mónika, Nika lépett színpadra a legutóbbi nagykoncertjükön.
Vágólapra másolva!

Kollányi Zsuzsi helyett Nika lett az állandó énekesnője a Majka és a Ők nevű formációnak. A hírt tegnap Majka megerősítette, most pedig az énekesnő is kitálalt.

"Bogdán fiam születése után egy hónappal már színpadon voltam, ahogy az ikrek világrajövetele után is. Tudtam, hogy mi hajt, ismerem a bennem rejlő erőt, kétségem sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tudok dolgozni. Ahogy egyébként már dolgozom is. A gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, főleg, ha valakinek ennyi alkotó energiája van, mint amennyit én kaptam örökül.

És, ha már gyermekvállalás... ha „baki faktornak" számít a gyermekvállalás – ahogy valamelyik cikkben olvastam –, akkor jobb választás lennék, hiszen én ezt már letudtam" - mondta az énekesnő a Borsnak.

Kollányi Zsuzsi Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

A szakítás részleteiről egyik fél sem beszél, de nyilvánvaló, hogy nem lehetett egy kellemes beszélgetés az utolsó. Még úgy sem, ha ott, akkor nem hangzott el egyértelműen, hogy Zsuzsinak mennie kell. "Soha nem volt egyértelmű a kommunikáció, nem lett kimondva, hogy nem dolgozunk együtt, de nyilvánvalóan éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem velem számolnak.Nincs bennem harag, sőt örülök, hogy az a rengeteg munka, amit én is beletettem a produkcióba, a csúcsra repítette őket.