Magyar sztárok, akikről nem gondolta volna, hogy lefeküdtek egymással

Zimány Linda Ibizán töltött pár napot, ahol több szexi kép is készült róla
Vágólapra másolva!
Majka és Kiss Ramóna sokáig titkolták a kapcsolatukat, pedig a 2000-es évek elején nagy volt köztük a szerelem, Berki Krisztián pedig Cserpes Laurával, Szabó Zsófival és Oszter Alexandrával is jó ideig járt - saját elmondása szerint 100-nál is több nő fordult meg az ágyában, akik közül nagyon sokan voltak ismertek. Sokaknak meglepő lehet, de egykor Hajdú Péter és Ábel Anita is egy pár voltak, Zimány Linda pedig Kefirrel, Bódi Sylvi testvérével és Zentai Márkkal is járt, de Tóth Gabit is sok ismert zenész oldalán láthatták a rajongók.
Vágólapra másolva!

Majka és Kiss Ramóna

A rapper és a színésznő 2004-ben, hosszas titkolózás után vállalták fel kapcsolatukat, majd egy évig voltak együtt. Majka magánéletéről és aktuális barátnőiről akkoriban sok pikáns történetet lehetett hallani, többek közt elárulta azt is, hogy

Kiss Ramónával a legelső alkalommal 19 órán át szeretkeztek.

Forrás: Instagram

"Azt éreztem, hogy minden pillanatot vele akarok tölteni, és én, aki világéletemben nem voltam féltékeny típus, Ramira nagyon féltékeny lettem" - írta róla, és úgy tudni, akkoriban a kezét is megkérte. Majka több ismert nővel is összejött, járt például Fresh Andival és Debreczeni Zitával is. Ma már mindketten boldog házasságban élnek, Kiss Ramónának van egy kisfia sportoló férjétől, Majka pedig a nyáron vette feleségül Majoros Hajnit, akivel két közös gyerekük van.

Berki Krisztián

Berki Krisztiánnak a napokban született kislánya a feleségétől, Berki Mazsitól, korábban pedig Hódi Pamela volt a párja, akitől Nati nevű kislánya született. Apává válása előtt sorra cserélgette a barátnőket:

2015-ben azt mesélte, hogy már több mint 100 nőt vitt az ágyába, köztük 25 ismert nőt.

Nem mindenki vállalta fel a kapcsolatot a nyilvánosság előtt, de Cserpes Laura például így mesélt róla a szakítás után: "Soha nem volt esélye igazán elmélyülni a szerelemnek! Voltak persze szép pillanataink, de az időhiány megakadályozta, hogy el tudjunk mélyülni ebben a viszonyban, és szorosabbá válhasson a kapcsolatunk, úgyhogy tulajdonképpen még az ismerkedés szakaszában véget ért."

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki együtt volt Szabó Zsófival is, akit állítólag SMS-ben szedett fel, majd annyira elmélyült a szerelem, hogy még közös tetoválást is csináltattak. Később Oszter Alexandra is megfordult mellette.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!