Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Friss hírek érkeztek a kórházban fekvő Révész Sándor állapotáról

Révész Sándor
Vágólapra másolva!
A Piramis énekesét  március 13-án, hétfőn szállították kórházba, miután sztrókot kapott. Most friss hírek érkeztek a kórházból Révész Sándor állapotáról: közösségi oldalán arról számoltak be, hogy már erősnek érzi magát, az orvosok szerint napról napra javul az állapota.
Vágólapra másolva!

"Újabb jó hírek érkeztek Pécsről. Sándor erősnek érzi magát, fegyelmezetten végzi a rehabilitációs gyakorlatokat; tornázik, amikor csak teheti; emelgeti a karját, lépcsőzik, „biciklizik".

Minden rendben megy, ahogy az orvosai ígérték; napról napra szemmel láthatóan javul az állapota. A mai nap örömhíre, hogy a jobb kezén éledeznek az ujjai.

Sok erőt ad neki minden lelki támogatás a néha bizony kimerítő küzdelemben. Ma rendkívüli ajándékot kapott; egy gyönyörű, ihletett írást juttattunk el hozzá, Sinkovics Gábor tollából. Könnybe lábadt szemmel olvasta végig, majd megrendülten csak annyit mondott: "A szeretet gyógyító esszenciája, amit ezekben a sorokban kaptam. Minden szava a szívemig ért." Mintha előkerült volna a fiókból egy régi fénykép, amin a fotós a valóság helyett annak lényegét kapta el. Elbűvölő és mégis igaz. Talán ti is magatokra ismertek" - olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Forrás: Lounge Group
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről