Ördög Nórának jót tett, hogy távol volt a családjától

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra még soha nem volt olyan sokáig távol a családjától, mint az Ázsia Expressz 3. évadának forgatása idején, de ő ezt nagyon élvezte. 
Vágólapra másolva!

A műsorvezető bevallottan terápiás időszakként terkint erre, és szerine csak jót tett mindenkinek, hogy kicsit külön voltak - írja a Blikk. Így beszél erről:

– kezdte Ördög Nóra, aki szerint sokat tanultak abban az időszakban. Nagy, életre szóló elhatározások nem születhettek, hiszen viszonylag kötött pályán mozog az életünk, tudtam, mi történik, ha hazaérek. De azért így is sokat tanultam magamról, például azt, hogy a családtól való távollétet hogyan kezeljem. Ez egy terápiás út volt mindenki számára. Hiszen amellett, hogy Palkónak is nehéz volt, a gyerekekkel egy jó kis csapatmunka tudott kialakulni közöttük: megoldjuk anya nélkül a hétköznapokat."

Ördög Nóra így folytatja:

hiszen az elmúlt kilenc évben – ennyi idős most Mici – nem volt olyan időszak, amikor csak arra kellett figyelnem, hogy én rendben legyek, időben elkészüljek, a saját cuccaim össze legyek készítve. Közben persze volt olyan helyzet, hogy Törökországból azt szerveztem, otthon ki viszi lovagolni Micit, folyamatosan kapcsolatban voltunk. De egy kicsit mégis magammal tudtam foglalkozni és a munkámra koncentrálni anélkül, hogy közben azon járt volna az agyam, hogy odaértek-e a szállodába, nekik mi lesz a programjuk. Most is voltak kint velem, de nélkülük azon a néhány héten rendeztem a gondolataimat. Be kell vallanom, még azt is jó volt megélni, hogy hiányoztak. Számukra pedig az volt jó érzés, hogy megoldottak mindent anya nélkül."